Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Venepad 6 8313 PD Rutten te koop

Redactie Emmeloordnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Emmeloord en de omgeving van Emmeloord. Zoek de ideale woning in Emmeloord.

Meer informatie over Venepad 6 8313 PD Rutten 

De woning aan de Venepad 6 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 795.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 210 m² en staat op een perceel van 6.152 m². Met 7 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Een ideale locatie voor het houden van dieren en kantoor aan huis!

De advertentie van de woning aan de Venepad 6 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Emmeloord en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Venepad 6

Postcode en woonplaats

8313 PD Rutten

Woonoppervlakte

210 m²

Perceeloppervlakte

6.152 m²

Aantal kamers

7

Vraagprijs

€ 795.000 k.k.

Interesse in Venepad 6 8313 PD Rutten

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor VSO makelaars & taxateurs Emmeloord. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Venepad 6.

Ben je op zoek naar een makelaar in Emmeloord, bekijk dan zeker even deze makelaars in Emmeloord.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Venepad 6 8313 PD Rutten