Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Nachtchauffeur broodritten 24/7 Drive 07-05-2024

Redactie Emmeloordnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Emmeloord beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Nachtchauffeur broodritten

Wil je graag aan de slag als Nachtchauffeur broodritten in Apeldoorn? Bekijk dan snel deze vacature.

24/7 Drive is op zoek naar een Nachtchauffeur broodritten. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Nachtchauffeur broodritten te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Hey daar, we zoeken niet zomaar een chauffeur. Nee, we zoeken niet zomaar iemand, maar we zoeken JOU! . Een echte king of queen of the road!

Je hebt natuurlijk een CE-rijbewijs, geldige Code 95 en een bestuurderskaart. Maar dat is nog niet alles! Je hebt ook je eigen vervoer en je bent betrouwbaar en netjes - want daar draait het allemaal om in deze business.

En als kers op de taart, houden we van een chauffeur die lekker aan wil pakken, en niet de hele dag op zijn horloge zit te kijken. Geen nine-to-five mentaliteit voor jou! En oh ja, je moet wel tegen de lange nachten kunnen - maar wie houdt er nou niet van rijden onder de sterrenhemel?

Dus als jij denkt dat je klaar bent voor de rit van je leven, stap dan in en join the team!

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Nachtchauffeur

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

VMBO/MAVO

Ervaring

Ervaren

Branche

Transport/Opslag/Distributie

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Nachtchauffeur broodritten

Klinkt deze vacature als Nachtchauffeur broodritten voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 06-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot 24/7 Drive. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres apeldoorn@247drive.nl en telefoonnummer 31557820407. De website van Unknown is http://247drive.nl. Je kan je voor deze vacature als Nachtchauffeur broodritten tot - 24/7 drive Apeldoorn.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Emmeloord komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Emmeloord, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures emmeloord
  2. Nachtchauffeur broodritten 24/7 Drive 07-05-2024

Bekijk nog meer vacatures