Search
Close this search box.

Meester H. Liststraat 26 8315 BA Luttelgeest te koop

Redactie Emmeloordnieuwsvandaag.nl

Bij ons vind je een overzicht van alle woningen en appartementen die te koop staan in Emmeloord en de omgeving van Emmeloord. Zoek de ideale woning in Emmeloord.

Meer informatie over Meester H. Liststraat 26 8315 BA Luttelgeest 

De woning aan de Meester H. Liststraat 26 staat te koop. De vraagprijs voor deze mooie woning is € 259.000 k.k..

Deze koopwoning heeft een woonoppervlakte van 95 m² en staat op een perceel van 250 m². Met 4 kamers is deze woning groot genoeg voor een stel maar ook zeker voor een gezin met kinderen.
Hoekwoning met aanbouw en vrijstaande garage op ruime kavel!

De advertentie van de woning aan de Meester H. Liststraat 26 kan worden bekeken op Funda. De meeste woningen hebben naast de foto’s in de advertentie ook nog een video en plattegronden geüpload. Soms heb je ook de mogelijkheid om 360 graden foto’s te bekijken of een 3d tour door de woning te maken.

Op Funda heb je nog meer handige features om meer te weten te komen over de woning waar je interesse in hebt. Eén hiervan is het icoontje ‘kaart’. Je ziet dan de gewone kaart, zodat je ziet hoe de woning ligt ten opzichte van andere woningen. Maar je kan ook een satelliet foto en een kadastrale kaart bekijken. De handigste tool vinden wij wel de streetview optie, hiermee krijg je letterlijk het beeld, alsof je in de straat zelf staat en kan je de omgeving rond het huis bekijken, erg handig!

Wil je meer woningen en appartementen bekijken die te koop staan in Emmeloord en omgeving, ga dan naar onze Funda pagina en bekijk alle beschikbare woonobjecten.

Kenmerken Meester H. Liststraat 26

Postcode en woonplaats

8315 BA Luttelgeest

Woonoppervlakte

95 m²

Perceeloppervlakte

250 m²

Aantal kamers

4

Vraagprijs

€ 259.000 k.k.

Interesse in Meester H. Liststraat 26 8315 BA Luttelgeest

Ben je geïnteresseerd in deze woning, heb je nog een aantal vragen of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met het makelaarskantoor MASTEBROEK MAKELAARDIJ. Zij kunnen jou verder helpen en alles vertellen over deze woning aan Meester H. Liststraat 26.

Ben je op zoek naar een makelaar in Emmeloord, bekijk dan zeker even deze makelaars in Emmeloord.

Deel deze woning met je vrienden en familie

  1. Woonplaats te koop
  2. Meester H. Liststraat 26 8315 BA Luttelgeest