Zoeken
Sluit dit zoekvak.

In Flevoland leveren we ruim 20% van de Nederlandse windenergie. De vestiging van een trainingscentrum op het gebied van reparatie...

Redactie Emmeloordnieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

23 oktInternationaal trainingscentrum Enecron geopend in Emmeloord

Emmeloord - In Flevoland leveren we ruim 20% van de Nederlandse windenergie. De vestiging van een trainingscentrum op het gebied van reparatie en onderhoud van windturbines is daarom erg logisch. Dit zorgt voor meer werkgelegenheid en kennis op het gebied van windenergie. Energietransitie Enercon is de op een na grootste fabrikant van windturbines op land in de Benelux. Enercon gaat personeel van over de hele wereld opleiden in het nieuwe trainingscentrum in Emmeloord. Dit is een mooie stap voor Flevoland om bij te dragen aan de energietransitie. Samenwerking De vestiging in Flevoland is in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij Horizon Flevoland tot stand gekomen. Gedeputeerde Chris Jansen was aanwezig om samen met alle aanwezigen Enecron feestelijk te openen.

Bekijk het hele nieuwsartikel van Provincie Flevoland op https://www.flevoland.nl/actueel/internationaal-trainingscentrum-enecron-geopend-in. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Emmeloord te informeren over wat er speelt in Emmeloord. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. 23 oktInternationaal trainingscentrum Enecron geopend in Emmeloord